Mainos
Mainos

Amerikan morsian ensi-iltaan Kouvolassa

Amerikan morsian on avioliittokomedia, jossa sekoittuvat farssi ja tragedia. Sen sanotaan olevan kaunistelematon kuvaus rakkauden koko kirjosta. Amerikan morsian saa ensi-iltansa Kouvolan teatterissa 25. tammikuuta.

Kirjailija Maria Jotunin kuulu teos Amerikan morsian saa ensi-iltansa Kouvolan teatterissa 25. tammikuuta. Näytelmä kertoo Martan ja suutari Topias Salonsävelen kulmikkaasta avioelämästä. Kouvolan näyttämöllä pariskuntaa esittää ihka oikea aviopari, näyttelijät Arimo Haltsonen ja Hannele Kainulainen.

Näytelmän ohjauksesta vastaa Henrik Timonen ja musiikista puhallinyhtye Wanhat Jääkärit. Amerikan morsiamen lavasteet on suunnitellut kuvataiteilija Heidi Lipiäinen.

Amerikan morsian on avioliittokomedia, jossa sekoittuvat farssi ja tragedia. Sen sanotaan olevan kaunistelematon kuvaus rakkauden koko kirjosta. Tarina kertoo siitä, kuinka Topias 60-vuotispäivänsä kynnyksellä miettii keinoja päästä eroon "vanhasta ja ymmärtämättömästä" vaimostaan. Topiaksen silmissä siintelee uusi tulevaisuus peräti Amerikassa asti.

Maria Jotuni eli vuosina 1880-1943. Hän oli syntyisin Kuopiosta. Jotunin kirjalliseen tuotantoon kuuluvat mm. teokset Kun on tunteet, Huojuva talo ja Rakkautta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme