Mainos
Mainos

Amerikkalainen rap-muusikko Jam Master Jay ammuttu

Amerikkalainen rap-artisti Jam Master Jay on ammuttu. Run DMC -yhtyeeseen kuulunut Jam Master Jay - oikealta nimeltään Jason Mizell - oli New Yorkin Queensissa sijaitsevalla studiollaan keskiviikkoiltana, kun paikalle tunkeutunut henkilö ampui häntä kuolettavasti päähän. Studiolla ollutta toista miestä ammuttiin jalkaan ja hän on toipumassa sairaalassa.

New Yorkin poliisin mukaan rikostutkimukset ovat käynnissä, mutta ketään ei ollut vielä tänään pidätetty. Run DMC:tä pidetään eräänä hip hop - ja rap-musiikin vahvimmista vaikuttajista. Parikymmentä vuotta sitten perustettu yhtye oli ensimmäinen hip hop -ryhmä, joka sai Grammy-palkinnon ja myi kulta- ja platinalevyjä.

Run DMC oli myös ensimmäinen rap-yhtye, jonka video otettiin musiikkikanava MTV:n rotaatioon. Yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 20 miljoonaa kappaletta. Jason Mizell oli kuollessaan 37-vuotias.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme