Mainos
Mainos

Anna Kortelainen: "Olisi hyvä, jos miehet lukisivat naistenkin kirjoittamia kirjoja"

MTV3:n Nämä viisi kirjaa haluaisin antaa Sinulle -juttusarjassa kerrotaan millaisia kirjoja tunnetut henkilöt antaisivat lahjaksi tärkeälle nuorelle, omalle lapselleen tai tuttavalle, jolle haluavat antaa parastaan.

Anna Kortelainen uskoo, että kirjasuositus on yksi henkilökohtaisimpia osviittoja, joita voi toiselle ihmiselle antaa. Hänen mielestään se paljastaa myös suosittelijansa sielun.

-Olisi hyvä, jos naiset suosittelisivat kirjoja myös miehille ja päinvastoin, ja että näistä suosituksista ottaisimme vaarin. Olisi hyvä, jos miehet lukisivat naisten kirjoittamia kirjoja, kuten naiset lukevat mieskirjailijoiden teoksia. Sen kummemmin sukupuolieroa liioittelematta olisi iloksi ja hyödyksi, että lukisimme toinen toistemme lajityyppejä ennakkoluulottomasti, toivoo Kortelainen.

Anna Kortelainen on helsinkiläinen kirjailija, joka on kirjoittanut viitisentoista kirjaa historian eri aloilta. Syksyllä Kortelainen julkaisee ensimmäisen romaaninsa. Se kertoo kirjailijan isoisästä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme