Mainos
Mainos

Belafonte: Bush ei ole kunnian mies

Suomessa parhaillaan vieraileva yhdysvaltalainen laulaja Harry Belafonte arvostelee kovin sanoin Yhdysvaltain Irakin-politiikkaa. -Presidentti George Bush ei ole kunnian mies. Hän on itsekäs ja röyhkeä, ja häntä kiinnostaa vain valta, Belafonte toteaa MTV:n uutisten haastattelussa.

Rauhanaktivistina tunnetuksi tullut 76-vuotias Belafonte sanoo, että presidentti Bush näyttää uskovan siihen, että vain hänen oma totuutensa on ainoa oikea. -Bush kuvittelee, että hän voi tehdä mitä haluaa ihmisistä välittämättä.

Belafonte uskoo, että kansalaiset ympäri maailman voivat saada päättäjien mielipiteet muuttumaan sodan lietsomisesta rauhan puolelle. -Uskon, että Bushkin ymmärtää pian, ettei hän ole maataan suurempi. Toivon, että hän ymmärtää, ettei hän ei ole kansaansa suurempi, ja että me rauhanpuolustajat saamme pian äänemme kuuluviin, Belafonte toteaa.

76-vuotias Belafonte konsertoi tänään Espoon Areenalla.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 04.03.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme