Mainos
Mainos

Cygnaeus-palkinto Paltamon lukion rehtorille

Opetushallitus on palkinnut tämänvuotisella Cygnaeus-palkinnolla paltamolaisen rehtorin Raili Kemppaisen. Palkinnon perusteluissa todetaan, että Paltamon lukiosta on hänen johdollaan kehittynyt uusinta tutkimustietoa soveltava viestinnän ja tietotekniikan mallikoulu.

-Paltamon lukion verkottuminen ja osallistuminen alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kehittämishankkeisiin on rehtorilta merkittävä työnäyte. Hän on huolehtinut menestyksekkäästi myös oppilaitoksensa työelämäyhteyksistä ja henkilöstön kehittämisestä, kiittelee Opetushallitus.

Vuosittain vuodesta 1981 alkaen jaettu Cygnaeus-palkinto on tunnustus erityisistä ansioista ja tuloksista yleissivistävän koulutuksen, ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen tai muun sivistystoimen kehittämisessä. Palkinto kantaa Suomen oppivelvollisuuskoulun alkuunpanijan Uno Cygnaeuksen nimeä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme