Mainos
Mainos

Deep Purple ja Lynyrd Skynyrd Suomeen vasta talvella

Veteraanirockbändit Deep Purple ja Lynyrd Skynyrd joutuvat lykkäämään Suomen-konserttejaan useilla kuukausilla. Yhtyeet siirtävät Euroopan-kiertueensa konsertteja Lynyrd Skynyrd -yhtyeen kitaristin terveysongelmien vuoksi. Kitaristi Gary Rossingtonille tehtiintalvella sydämen ohitusleikkaus.

Uuden aikataulun mukaisesti Deep Purple nähdään Helsingin jäähallissa 21. marraskuuta 2003 ja Lynyrd Skynyrd 15. tammikuuta 2004.

Suomalainen keikkajärjestäjä Eastway ilmoittaa kuitenkin, että peruuntuneeseen kesäkuun konserttiin lipun ostaneilla ja varanneilla on etuosto-oikeus uusien konserttien lippuihin. Etuosto-oikeus samoille paikoille on käytettävissä joko molempiin konsertteihin tai vain toiseen niistä. Lippuja myös lunastetaan takaisin Lippupalvelun lippukaupoissa kautta maan.

Bändien oli määrä esiintyä Helsingin jäähallissa 10.6. Konsertti myytiin liki loppuun, lukuun ottamatta yksittäisiä näkörajoitteisia paikkoja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme