Mainos
Mainos

Eduskunta istui iltaa elokuvissa

Kansanedustajat juhlistivat syysistuntokauden alkua käymällä elokuvissa. Kutsuvierasnäytännössä Finnkinon Tennispalatsissa esitettiin illalla Kari Hotakaisen romaaniin pohjautuva Veikko Aaltosen ohjaama Juoksuhaudantie.

Kansanedustajat ja heidän puolisonsa olivat elokuvissa jo toista kertaa. Viime syksynä katsottavana oli Timo Koivusalon Sibelius-elokuva.

Puhemies Paavo Lipposen aloitteesta käynnistynyt uusi kulttuuriperinne ei uhkaa jo vakiintuneita oopperailtoja, jotka ovat olleet ohjelmassa vuodesta 1994 alkaen valtiopäivien avajaispäivinä. Ensi helmikuussa nähtävänä on Tshaikovskin Patarouva.

Uusi aluevaltaus oli viime vaalikauden päättäjäisten yhteydessä järjestetty teatterinäytäntö. Kansanedustajilla oli silloin mahdollisuus nähdä Kansallisteatterissa Aleksis Kiven Nummisuutarit ja samalla tarkastaa, miten teatterille myönnetyt talon kunnostusrahat oli käytetty.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme