Mainos
Mainos

Elokuva-alalle viisi miljoonaa elvytysrahaa

Valtioneuvoston tänään julkistaman elvytyspaketin sisältö tuo laajemman kirjon uusia elokuvateoksia katsojien nähtäväksi. Viiden miljoonan euron paketti vahvistaa merkittävällä tavalla elokuva-alan työllisyyttä ja yritystoimintaa.

Suomen elokuvasäätiön toimitusjohtaja Irina Krohn

Summasta kolme miljoonaa käytetään tuotannon ja levityksen tukemiseen, miljoona elokuvateattereiden digitalisoinnin edistämiseen ja miljoona elokuvakulttuurin edistämiseen ja elokuvateattereiden kunnossapito- ja muutoshankkeisiin.

-On merkittävää, että kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin on saanut koko hallituksen vakuuttuneeksi siitä, että myös kulttuuriala voi osallistua taantuman taittamiseen, iloitsee Suomen elokuvasäätiön toimitusjohtaja Irina Krohn. -Tämän paketin avulla voidaan tarjota toisaalta kansalaisille merkityksellisiä sisältöjä ja kokemuksia, ja toisaalta työpaikkoja hyvin erilaisille taiteellis-teknisille osaajille koneenhoitajista käsikirjoittajiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot