Mainos
Mainos

Elvis rynnistää listojen kärkeen

Elvis Presley tekee 25 vuotta kuolemansa jälkeen sen mihin hän ei eläessään pystynyt. Kuninkaan kokoelma Elvis 30 Number One Hits on tällä hetkellä listaykkösenä 12 maassa, ja varsinainen aluevaltaus Elvikselle on tunkeutuminen julkaisuviikolla suoraan Amerikan listan ykköseksi.

Elviksen levy-yhtiö arvioi ensimmäisen viikon myyntiluvun kipuavan puolen miljoonan kieppeille, ja se riittää listan kärkipaikan valtaamiseen Yhdysvalloissa.

Suomessakin Elvis 30 Number One Hits ylitti jo 15 000 myydyn kappaleen kultalevyrajan.

Levy-yhtiön tavoitteena on myydä uutta Elvis-kokoelmaa vanhojen fanien lisäksi myös nuorille, joille Elviksen tuotanto ei ole kovinkaan tuttu. Tähän tarkoitukseen levy-yhtiö on varannut muhkeat 10 miljoonaa euroa.

Levy-yhtiö myöntää, että idea Elvis-kokoelman julkaisemiseen tuli parin vuoden takaisen Beatlesin hittikokoelman jättimenestyksestä.

Vaikka Elviksellä nyt menee myyntilistoilla paremmin kuin koskaan, hän ei todellakaan ole listoilla mikään uusi tulokas. Presley ylsi Amerikan top 20 -singlelistalle 68 kertaa.

(MTv3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme