Mainos
Mainos

"Eri-ikäisenä ymmärtää kirjan eri tavoilla"

MTV3:n Nämä viisi kirjaa haluaisin antaa Sinulle -juttusarjassa kerrotaan, millaisia kirjoja tunnetut henkilöt antaisivat lahjaksi tärkeälle nuorelle, omalle lapselleen tai tuttavalle, jolle haluavat antaa parastaan.

Toimittaja ja kirja-arvioija Hilkka Hyrkkö kertoo, ettei hän ole koskaan osannut jaotella kirjoja lukijoiden iän mukaan.

-Hyvä kirja vie mukanaan. Eri-ikäisenä kirjan lukee eri tavalla ja lukemaansa heijastaa aina kulloiseenkin omaan kokemukseen, tunteisiin ja ajatuksiin. Trilogia Täällä Pohjantähden alla on siitä hyvä esimerkki. Vasta aivan viime vuosina olemme saaneet lisää aikalaistarinoita Suomen luokkasodasta ja samalla sodan historia on monipuolistunut. Monien merkittävien kirjojen tukena on myös elokuva tai televisiosarja.

-Saatana saapuu Moskovaan -kirja aukesi minulle aivan uudella tavalla Venäjän tv:n erinomaisen sarjan kautta, kertoo Venäjällä työskennellyt ja asunut Hyrkkö.

-Pontius Pilatuksen hahmo nousi huikean näyttelijäntyön vuoksi sarjan keskeiseksi henkilöksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme