Mainos
Mainos

EU:lta tukea eurooppalaiseen yhteistyöhön

Kulttuurialan eurooppalaiseen yhteistyöhön voi hakea toukokuun loppuun asti tukea EU:n Kulttuuri 2000- ohjelmasta. Hakukierros on virallisesti uuden ohjelman ensimmäinen, mutta jo viimevuotisella koekierroksella suomalaiset mahtuivat mukaan 15 hankkeeseen.

Niistä yhdessä eli Helsingin kulttuurikaupunkivuoteen liittyvässä photo.doc-valokuvatapahtumassa on suomalainen pääjärjestäjä. EU:lla on nyt ensi kertaa yhteinen puiteohjelma kaikille kulttuurin aloille elokuvaa ja audiovisuaalista alaa lukuunottamatta.

Viisivuotisen ohjelman yhteisbudjetti on 167 miljoonaa euroa eli noin miljardi markkaa. Tänä vuonna jaossa on parisataa miljoonaa markkaa. Eri taiteenalojen tapahtumien ja hankkeiden lisäksi ohjelma tukee muun muassa täydennyskoulutusta sekä yhteydenpitoa Euroopan ulkopuolisiin kulttuureihin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot