Mainos
Mainos

Festarilippujen hinnat nousseet selvästi

Rock-festivaalien lippujen hinnat ovat nousseet viime kesästä selvästi, kertoo sanomalehti Karjalainen. Vaikka inflaatio on vain noin prosentin luokkaa, seitsemästä suuresta rock-festivaalista kolme korotti lippunsa hintaa täksi kesäksi lähes viidenneksellä.

Lehden mukaan esimerkiksi Ilosaarirockin lipun hinta nousi kuusi ja Ruisrockin kahdeksan euroa. Kahdessa festivaalissa lipun hinta nousi muutamia prosentteja ja kahdessa hinta laski. Kymmenen euroa viime vuotta edullisemmin pääsi Kauhajoen Nummirockiin.

Ruisrockin ja Ankkarockin järjestäjä Juhani Merimaa perustelee hinnankorotuksia ulkomaalaisten nimibändien keikkataksojen nousulla. -1990-luvulla oli vielä mahdollista saada Bon Jovi ja Red Hot Chili Peppers festareille Suomeen, mutta nykyään nuo bändit ovat aivan liian kalliita.

Ilosaarirockin järjestäjien mukaan myös kotimaiset bändit vaativat entistä suurempia keikkapalkkioita, koska suomalaisen musiikin arvostus ulkomailla on kasvanut.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme