Mainos
Mainos

Flamenco valtaa Helsingin viidennen kerran

Helsingin flamencofestivaali järjestetään viidennen kerran helmikuun puolivälissä. Tapahtuman pääkonsertti jatkaa festivaalin linjaa nuoren polven flamencotähtien esittelijänä. Tällä kertaa vuorossa on juuri esikoissoololevynsä julkaissut Esperanza Fernandez.

Esperanza esiintyi 1997 Tampereen flamencoviikolla ja tuolloin konsertti oli menestys. Sevillassa 1966 syntynyt laulaja tekee nykyflamencojen tapaan paljon fuusiota ja työskentelee erilaisten kokoonpanojen kanssa aina pianosta ja jazzbändistä sinfoniaorkestereihin. Hän on myös tehnyt yhteistyötä monen flamencon legendan kanssa - muun muassa Camaron de la Islan ja Paco de Lucian.

Helsingin flamencofestivaali järjestetään 13.-17.helmikuuta. Pääkonsertti on 17.helmikuuta Savoy-teatterissa. Festivaalilla nähdään myös muun muassa espanjalais-suomalainen konsertti, jossa esiintyvät kansainvälisesti arvostettu tanssija Rafaela Carrasco ryhmineen sekä Grupo Ramon Maronier.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme