Mainos
Mainos

Fu Manchu: Stoner rockia vinyylinä

Kalifornialainen stoner rock -bändi Fu Manchu kiertää maailmaa teemanaan albumi The Action Is Go. Bändi soittaa keikoillaan levyn kokonaisuudessaan. Albumi on äskettäin julkaistu värillisenä vinyylinä.

Fu Manchun sanoituksissa ja levynkansissa toistuvat skeitti- ja lainelaudat, 70-lukulaiset autot, flipperit ja Godzilla-hirviöt.

Laulaja-kitaristi Scott Hillin mukaan kuvasto on peräisin bändin nuoruuden kasvuympäristöstä Kaliforniasta.

- Olen asunut koko elämäni Etelä-Kalifornian rannoilla. Sieltä nuo jutut tulevat.

- Kun levy-yhtiö antoi luvan julkaista The Action Is Gon uudelleen vinyylinä, päätimme soittaa levyn kokonaan. Sillä on biisejä, joita emme ole ennen soittaneet, joten tavallaan on kuin soittaisimme uutta materiaalia. Osalle yleisöstä voi olla pettymys, että alkuosa keikasta on yhtä levyä. Mutta vastaanotto on ollut hyvä ja keikat loppuunmyytyjä, Hill kertoo.

Haastattelussamme Scott Hill kertoo kiertuekuulumisten lisäksi mm. kitaralaitteistaan ja suosikkielokuvastaan. Hillin suosikkibändejä ovat stoner-kollegoiden, Monster Magnetin ja Clutchin, ohessa mm. Black Flag, Deep Purple, Ted Nugent, Blue Cheer ja ZZ Top.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme