Mainos
Mainos

Gary Moore Suomessa

Kitaralegenda Gary Moore vieraili eilen Suomessa. Hän ei kuitenkaan konsertoinut, vaan antoi vain lehdistölle haastatteluja uuden levynsä tiimoilta.

Moore on siirtynyt yli 20 vuotta kestäneen uransa aikana rokista bluesiin. Hän sanoi MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman haastattelussa soittavansa bluesia, kuten vanhan rokkarin kuuluukin: raa'asti mutta samalla suurella tunteella.

- Monien mielestä bluesin tulee olla surullista ja epätoivoista, mutta ei bluesin tarvitse olla iloista tai surullista. Se on, mitä on, Moore sanoo. - Esimerkiksi B. B. King soittaa ylentävästi, kuten gospelia. Peter Green puolestaan soittaa melankolisesti. Täysin eri tavalla.

Mooren uusin levy on nimeltään Power of the Blues. Moore korostaakin, että blues on voimakas musiikkityyli. - Samalla blues on kuitenkin pienten asioiden huomioimista, Moore sanoo. - Bluesissa ei nuotteja ole liikaa, vain se, mitä tarvitaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme