Mainos
Mainos

Golden Gospel -palkinto Jukka Leppilammelle

Muusikko Jukka Leppilampi on saanut Joensuun kansainvälisten gospelfestivaalien tämän vuoden Golden Gospel -palkinnon.

Palkinto luovutettiin hänelle perjantaina alkaneen festivaalin yhteydessä. Järjestäjät odottivat eilen Joensuussa päättyvään tapahtumaan yhteensä 9000:ta vierasta.

-Leppilampi palkittiin pitkästä työstä Suomen gospelmusiikin hyväksi. Hänet tunnetaan musiikin uudisraivaajana, joka ei ole jämähtänyt paikalleen. Tästä on osoituksena myös hänen uusi aluevaltauksensa äänirunous, festivaalipäällikkö Hannu Hätönen perusteli Leppilammen palkitsemista.

Festivaalilla oli mukana yli 200 esiintyjää Suomesta, Ruotsista, Venäjältä ja Italiasta. Suomesta mukana ovat mm. Bass`n Helen, Habakuk ja Pekka Simojoki ja Exit. Ulkomaisista esiintyjistä tunnetuimpia olivat ruotsalainen Narnia ja milanolainen Living Gospel. Joensuun kansainväliset gospelfestivaalit järjestivät Joensuun alueen luterilaiset seurakunnat sekä helluntai- ja vapaaseurakunnat.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme