Mainos
Mainos

Guardian: Rowlingilta nettiin tarina varttuneesta Harry Potterista

Huippusuositun kirjasarjan velhohahmosta Harry Potterista on julkaistu uusi tarina, kertoo brittiläinen The Guardian -verkkolehti.

Kirjailija JK Rowling on kirjoittanut kertomuksen vanhentuneesta Harry Potterista pottermore.com -sivustolleen. Viimeksi velho esiintyi Harry Potter ja Kuoleman varjelukset -kirjassa, joka ilmestyi seitsemän vuotta sitten.

Tarinassa Harry on täyttämässä 34 vuotta ja hänellä on "hopeisia haituvia" mustissa hiuksissaan. 1500-sanaisessa kertomuksessa velhosankari osallistuu Ronin, Hermionen ja heidän ystäviensä kanssa huispauksen vuoden 2014 maailmanmestaruusfinaaliin.

Tarina on kirjoitettu Rowlingin luoman juorutoimittajahahmon Rita Luodikon nimissä. Harry on saanut kertomuksessa poskeensa viillon, jonka Luodiko arvelee hänen saaneen pimeyden velhoja vastaan taistelevan aurorin työssä. Luodiko vihjaa myös, että Harryn ja Ronin siskon Ginnyn avioliitossa "alkaa näkyä säröjä".

JK Rowling on julkaissut kirjautumista vaativalla Pottermore.com -sivustollaan uutta materiaalia Potter-maailmasta vuodesta 2011 lähtien.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Yle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme