Mainos
Mainos

Guns N´ Roses peruutti konserttinsa, Elton John Suomeen

Guns N' Roses on peruuttanut - jälleen kerran - Euroopan-kiertueensa. Syynä ei ole pelko terrorismista vaan Axl Rosns huolet bändin uuden levyn valmistumisesta.

Aiemmin tänä vuonna GN'R peruutti ensimmäisen kerran Euroopan-kiertueensa, jonka piti vierailla kesäkuussa 14 kaupungissa. Peruutuksen syynä oli tuolloin kitaristi Bucketheadin vatsasairaus. Samalla kiertue siirrettiin joulukuulle. Bändin oli määrä konsertoida Helsinki-Areenalla 9.12.2001.

Suomalainen konserttijärjestäjä ei ole vielä vahvistanut peruuntumista, mutta esim. MTV-musiikkikanavan sivuilla on asiasta yhtyeen virallinen tiedote.

Elton John Suomeen

Elton John saapuu Suomeen konsertoimaan ensi kesäkuussa. Suomalaiset konserttijärjestäjät eivät ole vielä vahvistaneet tietoa, mutta Elton Johnin virallisilla kotisivuilla kerrotaan herran konsertoivan Helsingissä 4. ja 5. kesäkuuta 2002 osana Pohjoismaiden-kiertuettaan.

Elton konsertoi 31.5. Kööpenhaminassa, 1.6. Oslossa ja 7.-8.6. Göteborgissa ja Tukholmassa.

Täydellinen konserttikalenteri MTV3:n Viihde-sivuilla: http://www.mtv3.fi/musiikki

Elton Johnin kiertuekalenteri: http://www.eltonjohn.com/now/news/news.asp

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme