Mainos
Mainos

Harry Potter -kirjailija ei kiellä sarjan jatkumista

J.K. Rowling on aiemmin paljastanut, että toistaiseksi viimeisessä Harry Potter -kirjassa kuolee kaksi keskeistä henkilöä.

Harry Potter -kirjasarjan kirjoittanut J. K. Rowling ei vanno lopettavansa Potter-sarjaa seuraavaan teokseen. Rowling härnäsi toimittajia kirjakampanjansa tiedotustilaisuudessa Englannissa.

Aiemmin kirjailija ilmoitti järjestyksessään seitsemännen Potter-kirjan Harry Potter and the Deathly Hallows (Bloomsbury) olevan viimeinen lajissaan.

- Älä koskaan sano ei koskaan, Rowling vastasi arvoituksellisesti, antaen ymmärtää, että mahdollisuus sarjan jatkumiselle on vielä olemassa.

Rowling on paljastanut, että seuraavassa kirjassa tulee kuolemaan kaksi keskeistä henkilöä, ruokkien tieten tahtoen epäilyksiä Harryn kaameasta kohtalosta. Mutta fanit eivät vaivu epätoivoon. Taian ja noituuden maailmassa Harry voisi palata kuolleista mahdollisessa kahdeksannessa kirjassa.

Harry Potter and the Deathly Hallows -kirja ilmestyy Englannissa 21. heinäkuuta.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme