Mainos
Mainos

Helloween: Viihdelevy oli virhe

Saksalaisbändi Helloween konsertoi eilen Helsingissä ja tiistaina Tampereella. Keikat olivat osa bändin 7 Sinners -maailmankiertuetta.

Yli neljännesvuosisadan toiminut Helloween on power metallin keskeisiä kehittäjiä. Esim. tällä kiertueella lämmittelijänä soittava suomalainen Stratovarius on paljon velkaa Helloweenin vaikutukselle.

Helloweenin tuorein albumi on marraskuussa ilmestynyt 7 Sinners. Sitä edelsi 25-vuotisjuhlalevy Unarmed. Jälkimmäinen sai faneilta ristiriitaisen vastaanoton, sillä se sisälsi uusia akustisvoittoisia viihdeversioita bändin kappaleista. MTV:n uutisten haastattelussa Helloweenin laulaja Andi Deris ja kitaristi Sascha Gerstner kertovat, että Unarmed meni sovituksillaan liian pitkälle ja oli virhe. 7 Sinners on paluu tuttuun, nopeaan ja korkealta laulettuun heviin.

- Viihdelevyllä yritimme tehdä jotakin erilaista. Huumorimme meni kuitenkin liian pitkälle ja valtaosa ihmisistä vihasi levyä, eikä se ollut enää hauskaa, Andi Deris kertoo.

Haastattelussa miehet puhuvat myös bändin sisäisen luottamuksen löytymisestä ja miehistönvaihdoksiin johtaneista vaikeuksistaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme