Mainos
Mainos

Helsinki tanssii Erin keväässä

Turkulainen tanssiteatteri Eri tarjoaa loppukevään aikana tilansa helsinkiläisten tanssiryhmien käyttöön. Helsinki kylässä -tapahtuma tarjoaa tyylillisesti vaihtelevia esityksiä viitenä viikonloppuna. Vierailevia freelance-ryhmiä on kuusi ja tuotantoja yhdeksän.

Tapahtuman aloittaa pääsiäisen jälkeisenä lauantaina guinealaista musiikki- ja tanssiperinnettä esittävä Wonuwali. 10-henkistä kokoonpanoa johtaa tanssija, koreografi ja pedagogi N`Fanly Camara.

Vapun jälkeen Erin studiossa soi flamenco. Nelihenkisen Canela-ryhmän ilta koostuu Anna Niinimäen sooloteoksesta sekä kahdesta ryhmäteoksesta, joiden koreografiat ovat tilaustyötä espanjalaisilta Israel Galvanilta ja Belen Mayalta. T

Toukokuussa Turussa vierailevat myös K&C Kekäläinen&Company, Riku Koskinen ja Sini Mäenpää, Nomadi-tuotanto sekä Leena Gustavson, Pia Karaspuro ja Kaisa Niemi.

13:21

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme