Mainos
Mainos

Hirviö on taas hereillä - Sielun Veljien kiertue alkaa tänään

Suomirokin legenda Sielun Veljet aloittaa tänään hartaasti odotetun klubikiertueensa.

Herätysliike tien päällä -kiertueen ensimmäinen show on Helsingin Nosturissa. Tapahtuma on loppuunvarattu, mutta peruutuspaikkoja voi vielä kysellä Tiketistä.

Suurin osa kiertueen keikoista on loppuunmyytyjä. Lippuja saa vielä Kuopion, Jämsän, Seinäjoen, Turun ja Tallinnan keikoille. Kiertue päättyy joulukuun puolivälissä Helsingin Tavastia-klubille, jossa orkesteri soittaa neljä iltaa peräkkäin loppuunmyydylle tuvalle.

80-luvulla rajoja rikkonut ja silloin paljolti vaille ymmärrystä jäänyt Sielun Veljet palasi parrasvaloihin tänä kesänä Joensuun Ilosaarirockissa 20 vuoden hiljaiselon jälkeen. Keväällä kokoonpano julkaisi myös uuden kappaleen, Nukkuvan hirviön.

Ilosaarirockin paluukeikan vastaanotto oli niin huikea, että yhtye päätti tehdä klubikeikkojen sarjan. Kiertueen ennakkosuosio on ollut niin suurta, että keikkapäiviä on lisätty alkuperäiseen kalenteriin pitkin syksyä.

Katso täydellinen keikkakalenteri Sielun Veljiensivuilta!

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme