Mainos
Mainos

Imatralla monikansallinen Pikku Prinssi

Antoine de Saint-Exuperyn teokseen perustuva Pikku Prinssi on Teatteri Imatran tähän mennessä monikansallisin esitys. Näytelmä sisältää myös teatterin keinoja laidasta laitaan.

Huhtikuun ensimmäisenä perjantaina ensi-iltaan tulevan esityksen on ohjannut Karman Shahmardan. Azerbaidzhanista kotoisin oleva Shahmardan on alun perin elokuvaohjaaja. Hän on toteuttanut ystäviä, maailmaa ja elämänfilosofiaansa etsivän Pikku Prinssin klassisen nukketeatterin ja mustan teatterin keinoin.

Esityksessä käytetään käsiohjattavia puikkonukkeja ja syvyyttä luovaa ultraviolettivaloa. Mustiin kaapuihin pukeutuneet näyttelijät jäävät osittain pimentoon. Lavasteet ja nuket ovat suunnitelleet pietarilaiset Oleg Bezruk ja Ignat Zaitsev, jotka opiskelevat Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulun kuvataideyksikössä. Pikku Prinssin lavastus on molemmille taidekoulun lopputyö. Esityksen musiikki on Sven Grunbergin. Pikku Prinssinä esiintyy Suvi Virta ja kirjailija-pilottina Aapo Repo.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme