Mainos
Mainos

Intialainen filmitähti vapaaksi

Kuuluisa intialainen filmitähti Rajkumar vapautui tänään panttivankeudesta. Rajkumaria piti 108 päivän ajan panttivankinaan Intian pahamaineisin rosvopäällikkö Veerappan(kuvassa). Tietoja siitä, miten Rajkumar vapautui, tai saatiinko samassa yhteydessä vapaaksi myös muita Veerappanin sieppaamia panttivankeja, ei heti ollut käytettävissä.

Rajkumar siepattiin 30. heinäkuuta Tamil Nadusta yhdessä kolmen muun henkilön kanssa. Yksi siepatuista onnistui myöhemmin pakenemaan ja toinen, Rajkumarin vävy, vapautettiin myöhemmin, koska hän oli sairas.

Veerappan on vaatinut 51 vangin vapauttamista ja 70 pidätetyn rikossyytteistä luopumista ehtona Rajkumarin vapauttamiselle. Karnatakan ja Tamil Nadun paikallishallinnot ehtivät jo suostua vaatimuksiin, mutta Intian korkein oikeus päätti viime viikolla, että vapautukset olisivat laittomia.

Rajkumar on 72-vuotias. Hän on esiintynyt lähes 210 elokuvassa. Veerappania on puolestaan yritetty saada Intiassa telkien taakse jo vuosikymmen. Häntä syytetään muun muassa yli sadasta murhasta.

(STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme