Mainos
Mainos

Jonottajat pettyneitä: R-kioskeilla vain halvimpia Madonna-lippuja

Moni Madonnan keikkalippuja R-kioskilla jonottanut pettyi huomatessaan, että kioskit myyvät ainoastaan halvimpia eli C-luokan lippuja.

R-kioskit saivat tiedon rajoituksesta sähköpostitse kello 8.20 eli vain puolisen tuntia ennen lipunmyynnin alkua.

- Tämä tuli meillekin täytenä yllätyksenä. Ymmärsin, että syy on tekniikassa. Kalliimpien lippujen myynti olisi hidastanut C-luokan lippujen myyntiä. Lippupiste halusi ilmeisesti turvata, että halvimpia lippuja pystyttäisiin myymään ihan normaalisti, kertoo Rautakirjan markkinointijohtaja Hannu Ala-Aho.

Helsinkiläisen Porvoonkadun R-kioskin myyjä Pirkko Kolliander kertoo, että kioskilla valmistauduttiin huolella ja innostuneina myynnin alkuun.Yhtään lippua ei kuitenkaan saatu aamupäivän aikana myytyä verkko-ongelmien takia.

- Jaoimme jonotusnumeroita. Täällä enää numerot 2 ja 20 jaksavat sinnikkäästi odottaa. Kaikki muut ovat joutuneet lähtemään pois. Jotkut ovat saaneet liput netin kautta ja heille on sitten annettu aplodeja. Kaikki olemme samaa mieltä siitä, että homma on hoidettu epäreilusti ja huonosti, Kolliander kertoi aamupäivällä.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme