Mainos
Mainos

Juhana Rossi Parnasson päätoimittajaksi

Juhana Rossi on nimitetty kirjallisuuslehti Parnasson päätoimittajaksi. Rossi on työskennellyt mm. Ylioppilaslehden toimitussihteerinä ja Helsingin Sanomien taloustoimittajana.

Toimittaja Juhana Rossi, 29, on nimitetty kirjallisuuslehti Parnasson uudeksi päätoimittajaksi. Lehden edellinen pitkäaikainen päätoimittaja Jarkko Laine jätti tehtävänsä viime vuoden lopussa.

Rossi aloittaa työnsä huhtikuun alussa. Hän on lehden historian kahdeksas päätoimittaja. Parnasso on ilmestynyt vuodesta 1951. Juhana Rossi on työskennellyt aiemmin mm. Ylioppilaslehden toimitussihteerinä 2000-2001 ja viimeksi Helsingin Sanomien taloustoimittajana. Toimittajan työnsä lisäksi Rossi on kääntänyt kaunokirjallisuutta.

Uuden päätoimittajan myötä lehden konsepti uudistetaan. Uudistettu Parnasso ilmestyy ensimmäisen kerran syksyllä 2003. Lehden kustantaja on Yhtyneet Kuvalehdet Oy.

(STT-MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme