Mainos
Mainos

Jyrki Niemisestä Arktisen Banaanin toimitusjohtaja

Aiemmin WSOY:ssä työskennellyt Jyrki Nieminen, on nimittetty Arktisen Banaanin toimitusjohtajaksi. Hänen työnsä alkaa heti.

Nimitys liittyy Arktisen Banaanin sisäiseen järjestelyyn, jossa yhtiön perustaja ja pitkäaikainen keulakuva Harto Pasonen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja vastaa jatkossa yhtiön strategisesta sekä luovasta suunnittelusta.

Jyrki Nieminen on toiminut kustannusalalla aiemmin muun muassa Like Kustannuksen markkinointipäällikkönä ja WSOY:n Johnny Kniga -yksikön kustannuspäällikkönä.Tehtävässään Nieminen raportoi yhtiön hallituksen puheenjohtajalle.

Arktinen Banaani on Suomen johtava sarjakuvakustantaja, joka julkaisee esimerkiksi Viivi ja Wagner, B.Virtanen ja Fingerpori-sarjakuvia. Viime vuosina yhtiö on julkaissut myös yleisen kirjallisuuden nimikkeitä ja aikoo jatkossakin kehittää tätä puolta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme