Mainos
Mainos

Kauppamatkustajan kuolema ensi-iltaan

Näytelmäkirjallisuuden suurimpiin klassikoihin lukeutuva Kauppamatkustajan kuolema saa ensi-iltansa ylihuomenna Helsingin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Kauppamatkustajan kuolema kertoo huikeiden unelmien ja todellisuuden välillä olevasta syvästä kuilusta.
Arthur Millerin näytelmän ensi-ilta on myös siitä erikoinen tapaus, että Esko Salminen ja Kyllikki Forssell näyttelevät yhdessä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen.
Vanhojen konkarien kanssa näytelmässä esiintyvät nykyteatterin kovat nimet eli Santeri Kinnunen ja Nicke Lignell. He esittävät näytelmässä Lomanin perheen poikia.

Helsingin kaupunginteatterin johtaja Asko Sarkolan mukaan Kauppamatkustajan kuolema on suuren yleisön näytelmä ja suuri yleisö oli myös Arthur Millerin päämäärä. Sarkola sanoo, että Miller ei ole kirjoittanut näytelmää jollekin ryhmälle, vaan koko kansalle. Hänen mukaansa näytelmä on tällä hetkellä myös tärkein markkinataloudesta kertova näytelmä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme