Mainos
Mainos

Kirja-ale alkaa jälleen jo tammikuussa

Alennusmyynneistä ostetaan etenkin tietokirjoja, joista suosituimpia ovat muistelmat ja harrastekirjat.

Kirjojen alennusmyynti alkaa viimevuotiseen tapaan jo tässä kuussa. Osa kirjakaupoista aloittaa ale-kirjojen myynnin myymälöissään 11. tammikuuta ja loput 18. tammikuuta mennessä.

Alennusmyyntikirjoja on mahdollisuus tilata etukäteen perinteiseen tapaan, ja yhä useampi tekee sen internetissä. Nettitilausten edelläkävijä on Akateeminen kirjakauppa, jonka ennakkotilauksista 70 prosenttia tehtiin viime vuonna internetin välityksellä.

Ale-kirjoja on tarjolla tuhansia. Suurin osa kirjoista on vuosilta 2000-2005. Kustantajat painattavat kirja-aleen myös ale-painoksia erityisesti klassikoista, jotka muuten jäisivät uutuuksien varjoon.

Alennusmyynneistä ostetaan etenkin tietokirjoja, joista suosituimpia ovat muistelmat ja harrastekirjat. Myös lastenkirjat ja runo- sekä mietelmäteokset menevät hyvin kaupaksi alennusmyynneissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme