Mainos
Mainos

Kuopion viinijuhlilla esillä eteläafrikkalaisuus

Eteläafrikkalainen juoma, ruoka, kulttuuri ja rytmit ovat festivaalivieraita vastassa tänä kesänä Kuopion kansainvälisillä viinijuhlilla. Runsaan viikon kestävän tapahtuman teemamaa on Etelä-Afrikka, jonka tuotteita on tarjolla paljon.

Tänään illalla alkaneet viinijuhlat järjestetään seitsemännen kerran Kuopion matkustajasatamassa Kallaveden äärellä. Tapahtumaan odotetaan edellisvuosien tapaan 45 000:ta viininystävää. Tarjoilualueella on 12 000 anniskelupaikkaa.

Järjestäjien mukaan sopiva asiakasmäärä iltaa kohti on noin 10 000. Jos se ylittyy, viihtyvyys kärsii ahtauden ja jonojen vuoksi.

Viinijuhlilla kuullaan musiikin huippuartisteja jokaisena festivaalipäivänä. Lavalla nähdään muun muassa Agents ja Jorma Kääriäinen, Anna Eriksson, Gimmel, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Aki Sirkesalo ja Värttinä. Luonnollisesti myös aidot afrikkalaiset kokoonpanot esiintyvät juhlilla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme