Mainos
Mainos

Kuunkuiskaajat valmistautuu jo Euroviisuihin

Suomen Euroviisu-edustajaksi valittu Duo Kuunkuiskaajat viimeistelee jo kuumeisesti Työlki ellää -esitystään, vaikka Osloon lähtöön on vielä 1,5 kuukautta. Duon edustuspuvusto on jo valmistumassa, koreografi palkattu ja promootiokiertue Euroopassa edessä.

Kuunkuiskaajien ensisijainen tähtäin on finaalipaikka eikä voitto, mutta Johanna Virtanen ja Susan Aho lupaavat silti antaa semifinaalissa kaikkensa.

- Olisi ihanaa, jos pääsisi sinne finaaliin, mutta koskaan ei tiedä. Kävi miten kävi, niin polemiikkia on varmasti monenlaista, Virtanen ja Aho sanovat.

- Itse emme lähde sinne kilpailemaan, vaan hienoon viihdeohjelmaan ja tapahtumaan sekä tekemään parhaansa ja nauttimaan siitä jutusta.

Ennakkoon ainakin venäläiset ovat olleet duosta kovin kiinnostuneita.

- Kyllä siinä varmasti ripaus slaavilaisuutta on. Varmaan se on jotain tuttua, mutta kuitenkin jotain eksoottistakin, duo arvelee.

- Se on hirveän kiva, että tuolla Facebookissa ja netissä meidän kotisivuillemme on tullut paljon ulkomaisia viestejä, että ”twelve points” tulee täältä.

Katso Terhi Hyvärisen juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme