Mainos
Mainos

Kuusi pitkää Vares-elokuvaa tekoon

Yksityietsivä Jussi Vares tekee rynnäkön suomalaisten elokuvankatsojien maailmaan. Solar Films tuottaa yhteistyössä Turun kaupungin kanssa kuusi uutta Reijo Mäen romaaneihin perustuvaa pitkää Vares-elokuvaa.

Elokuvat valmistuvat vuonna 2011 ja tähtäävät kansainväliseen levitykseen. Elokuvista kaksi nähdään ensin elokuvateattereissa ja neljä tuotetaan suoraan dvd:lle ja televisioon. Suurelle yleisölle tehtävät tarinat sisältävät paljon toimintaa, huumoria ja jännitystä. Elokuvissa on sekä pulp-lainaa että film noir -henkeä: intohimoa, petoksia ja rikoksia.

Elokuvateattereissa vuonna 2011 esitettävät elokuvat ohjaa kansainvälisen uran luonut Anders Engström. Pääosassa jatkaa jo kaksi Vares-elokuvaa (Vares ja V2) tehnyt Juha Veijonen. Elokuvat roolitetaan tunnetuilla kotimaisilla kärkinimillä. Käsikirjoitusten pohjana olevat romaanit ovat Pahan suudelma, Kaidan tien kulkijat, Sukkanauhakäärme, Lännen mies, Uhkapelimerkki ja Huhtikuun tytöt.

Katso Heikki Kauhasen raportti Turusta

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme