Mainos
Mainos

Kvarnströmin odotettu uutuus ensi-iltaan

Kenneth Kvarnströmin tanssiteos Splitvision saa tänään ensi-iltansa Nykytaiteen museon Kiasman teatterissa.

Splitvision

Pohjoismaiden arvostetuimpiin nyky-koreografeihin kuuluvan Kvarnströmin teoksia leimaa vahva visualisointi sekä fyysinen tanssityyli.

-Täähän on enemmän ajateltu niin, että tää on kiertuebiisi, että tän kanssa mennään sitten kiertueelle ja tän pitäisi toimia sekä Kiasmassa, kiertueella että eri paikoissa, kertoo Kenneth Kvarnström teoksen rajoituksista. Splitvisioniin on valittu myös muutamia Stefan Bremerin valokuvia tanssijoista.

-Nää kuvat mitä me ollaan valittu, ollaan valittu sen perusteella, että ne toimis tässä esityksessä. Ja Stefanhan tekee tosi hienoja valokuvia mun mielestä. Ja siellä on tosi paljon liikettä, vaikka se onkin still-kuva, kertoo koreografi.

Vaikka lavastus, puvustus ja valaistus ovat Kvarnströmille tärkeitä tanssiesityksen osia, kaikkein tärkeimpänä hän pitää kuitenkin itse tanssia ja sen merkitsevyyttä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme