Mainos
Mainos

Ladies' Night hurmaa Hämeenlinnassa

Kaiken paljastava Hämeenlinnan Kaupungin Teatterin Ladies Night on saanut katsojat suorastaan hurmoksiin. Syyskauden näytännöt myytiin hetkessä loppuun eikä tarjolla ole muuta kuin peruutuspaikkoja. Työttömästä kaveriporukasta, joka saa päähänsä ruveta tekemään strippausesityksiä, kertova näytelmä on riemastuttanut sekä miehiä että naisia hämeenlinnalaisittain ennen kokemattomalla tavalla.

Yleisö on ottanut osaa näytelmään ja kannustanut näyttelijöitä näiden "tanssiesitysten " aikana. Tekijätkään eivät ole kokeneet vastaavaa ilmiötä muualla. Näytelmä on myös arvostelumenestys. Kaikesta päätellen sitä esitetään Hämeenlinnassa vielä pitkään. Näyttelijät ovat Markku Toikka, Matti Onnismaa, Ilari Johansson, Risto Korhonen, Harri Ekonen, Raimo Viitanen, Leena Viitanen ja Birgitta Putkonen. Ohjauksesta vastaa Hannu Matti Tyhtilä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme