Mainos
Mainos

Leena Lehtolaisen dekkari viime kuun myydyin

Viime kuussa ostetuimpien kirjojen kärkeen ovat kotimaisten kirjojen osalta päässeet Leena Lehtolaisen Henkivartija, Juba Tuomolan Viivi ja Wagner 12 - Kuinka kasvissyöjä kesytetään ja Kari Hotakaisen Ihmisen osa.

Kirjakauppojen Mitä Suomi lukee -listalla käännetyn kaunokirjallisuuden kärjessä viime kuussa olivat Patricia Cornwellin Scarpetta, Ruiz Zafon Carlosin Enkelipeli ja Anna Gavaldan Lohduttaja.

Lasten kirjoista myydyimpiä ovat Sinikka ja Tiina Nopolan Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla, Timo Parvelan Ella ja jättipotti. Meyer Stephanien kolme kirjaa ovat päässeet sijoille 3-5: Uusikuu, Houkutus ja Epäilys.

Tietokirjoista myydyimpiä viime kuussa olivat Janne Ahosen ja Pekka Holopaisen Kuningaskotka, Sienestäjän opas (monta tekijää, mm. Annukka Laaksonen) sekä Ilkka Rekiaron ja Douglas Robinsonin Gummeruksen suomi-englanti-suomi -sanakirja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme