Mainos
Mainos

"Leijonakuiskaaja" tekee elokuvaa

"Leijonakuiskaaja" silittelee leijonia kuin kotikissoja. Vastustajat muistuttavat petoeläinten normaalisti tappavan tai raatelevan liian lähelle tunkevat.

Kiistelty eteläafrikkalainen leijonakuiskaaja Kevin Richardson on tekemässä taidoistaan ja leijonistaan elokuvaa, jonka pitäisi saada ensi-iltansa ensi vuonna. Richardson leikkii jopa isojen leijonien kanssa kuin kotikissan pentujen.

Richardsonin mukaan hänen taitonsa käsitellä villieläimiä johtuu siitä, että hän on ollut niiden kanssa pennusta lähtien. Richardson rapsuttelee esimerkiksi urosleijonaa kaikessa rauhassa, kanniskelee eläimiä sylissään sekä kutittelee hyeenoja.

Elokuvan pääosassa ovat nämä rapsuteltavat leijonat. Elokuvan nimi on Valkoinen leijona.

Richardsonin johtama White Lion Park -villieläinpuistossa Etelä-Afrikassa myös turistit voivat leikkiä leijonan pentujen kanssa tai ruokkia kirahveja. Puistoa tarjotaan myös muiden elokuvantekijöiden käyttöön.

Richardson ja hänen puistonsa herättävät myös vastustusta. Vastustajat muistuttavat esimerkiksi kuuluisan australialaisen eläinasiantuntijan, tv-ohjelmien tekijän ja "krokotiilinmetsästäjän" Steve Irwinin traagisesta kuolemasta. Irwin kuoli keihäsrauskun iskuun. Kuolema tallentui videolle.

(MTV3-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme