Mainos
Mainos

Leningrad Cowboys ja Puna-armeijan kuoro palaavat Senaatintorille

Leningrad Cowboys ja Puna-armeijan kuoro palaavat Senaatintorille Helsingin juhlaviikkojen avajaislauantaina 23. elokuuta. Global Balalaika Show -konsertissa kuullaan myös UMO Jazz Orchestraa ja useita kansainvälisiä yllätysesiintyjiä.

Tarjolla on uusi show ja rockhittejä vuosien varrelta. Yleisö voi vaikuttaa konsertin ohjelmaan äänestämällä juhlaviikkojen nettisivuilla. Äänestyslistalla on kolmetoista vuoden 1993 Total Balalaika Showssa kuultua numeroa, joiden joukosta äänestäjä voi sen, minkä mieluiten kuulisi Senaatintorilla. Leningrad Cowboysin kansainvälinen jättikokoonpano esittää kaksi eniten ääniä saanutta kappaletta uusina sovituksina. Äänestys on käynnissä 6.3.-17.4.

Tötteröpäiset Leningrad Cowboysit ja muhkeaääninen Puna-armeijan kuoro houkuttivat kymmenen vuotta sitten 70 000 kuulijaa Senaatintorille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme