Mainos
Mainos

Lokin keväässä eleganttia erotiikkaa ja saatananpalvontaa

Stephen Vizinczeyn pieneksi klassikoksi noussut romaani Aikuisten naisten ihanuudesta ilmestyy vihdoin suomeksi tänä keväänä. Vuonna 1965 ilmestynyttä kirjaa on kautta vuosien kiitetty tyylikkääksi ja elegantisti eroottiseksi teokseksi. Romaani kertoo alaotsikkonsa mukaisesti Andras Vajdan eroottiset muistelmat.

Vizinczey on Unkarissa vuonna 1933 syntynyt kirjailija. Vuonna 1956 hän loikkasi länteen, Kanadaan. Nykyään hän asuu Lontoossa.

Loki-Kirjojen kevään ohjelmassa on myös brittiläisen Anna Davisin ironinen ihmissuhderomaani Sulaa vahaa. Siinä suunnitellaan rikoskirjallisuuden parhaiden perinteiden mukaan "vielä sitä yhtä täydellistä" keikkaa.

Tietokirjapuolella tarjolla on muun muassa Merja HermosenPimeä hehku. Se on tutkimus satanistisista virtauksista 1990-luvun suomalaisessa nuorisokulttuurissa. Maaliskuussa ilmestyvä kirja perustuu laajaan haastattelu- ja poliisiaineistoon.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme