Mainos
Mainos

Maailmanlaajuisella Haiti-konsertilla tempaistiin Haitin hyväksi

Maailmantähdet ovat keränneet rahaa Haitin uhrien hyväksi järjestetyllä hyväntekeväisyystapahtumalla. Maailmanlaajuisessa Hope for Haiti now -tapahtumassa esiintyi yli sata eri alojen tähteä Justin TimberlakestaWill Smithiin, Bill Clintoniin ja Madonnaan.

Hope for Haiti Now -tapahtuma kuvattiin samanaikaisesti New Yorkissa, Los Angelesissa, Lontoossa ja Haitissa. Se oli televisiossa ja muilla median areenoilla laajimmin koskaan esitetty vastaava tapahtuma. Mukana yhteistyössä olivat muun muassa kaikki isot amerikkalaiset televisiokanavat.

Kaikki ohjelman avulla saadut lahjoitukset jaetaan tasan seitsemän hyväntekeväisyysjärjestön kesken, muun muassa Punaisen Ristin ja Unicefin.

Näyttelijä George Clooneyn vetämä konsertti kesti kaksi tuntia. Clooney itse on kertonut lahjoittavansa Haitille miljoona dollaria. Lisäksi muun muassa näyttelijä Leonardo DiCaprio on kertonut lahjoittavansa myös miljoona dollaria Clinton Bush Haiti -järjestölle. Myös näyttelijäpari Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat lahjoittaneet miljoonan Haitin apujärjestöille.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme