Mainos
Mainos

Madonnan häitä juhlitaan Skotlannissa

Pop-tähti Madonnan häitä juhlitaan huomenna Skotlannissa. Luvassa on mediatapahtuma vailla vertaa, ja paikalle on kerääntynyt satoja tiedotusvälineiden edustajia eri puolilta maailmaa.

Dornochin pikkukaupungissa tiedotusvälineet todistavat Madonnan ja hänen sulhasensa, elokuvaohjaaja Guy Ritchien vihkimistä ja pariskunnan yhteisen poikalapsen ristiäisiä.

42-vuotias Madonna ja kymmenen vuotta nuorempi Ritchie ovat myös täyttäneet pastori Susan Brownin vaatimukset. Molemmat on kastettu ja kumpikin on vahvistanut uskonsa jumalaan ja pyhään henkeen. Pariskunta on myös vakuuttanut kasvattavansa yhteisen lapsensa kristillisesti.

Vihkiäisiin on kutsuttu showbusiness -kermaa eri puolilta maailmaa, ja vain harva haluaa jäädä pois ehkä vuoden suurimmasta seurapiiritapahtumasta. Moni tosin joutuu matkustamaan hääpaikalle rahvaan tavoin autolla. Lähin lentokenttä Invernessin kaupungissa joutui tänään käännyttämään etelään useita häävieraiden yksityiskoneita, koska sumu esti kentälle laskeutumisen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme