Mainos
Mainos

Maikkarin sarja palkittiin USA:ssa

Hiihtokulttuuria käsittelevä "Kadonneen Lumen Metsästäjä" -sarja on palkittu Yhdysvalloissa kahdella merkittävällä viestinnän alan palkinnolla. Sarja oli MTV3:n tilaama ja se esitettiin MTV3:lla ja MTV3 MAXilla.

Ari Heinilän ja amerikkalaisen Jimmy Pettersonin tarina hiihtämisestä ja kulttuureista eri puolilla maailmaa voitti Far West Ski Associationin myöntämän, arvostetun Warren Miller Modern Media Awardin.

Palkinto myönnetään vuosittain tekijöille ja audiovisuaalisille tuotannoille, joiden katsotaan merkittävästi edistävän hiihtokulttuuria.

Sarjassa liikutaan Pohjois-Norjasta Intiaan selvittäen hiihdon merkitystä ja vetovoimaa eri puolilla maailmaa.

Warren Miller Modern Media Awardin lisäksi Heinilän ja Pettersonin sarja voitti myös toisen yhdysvaltalaisen palkinnon, yleistä hiihtojournalismia printissä ja audiovisuaalisessa mediassa arvostavan Harold S. Hirsch Awardin, jonka North American Snowsports Journalists myöntää vain kolmen vuoden välein.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme