Mainos
Mainos

Michael Jacksonin kuolemasta kulunut vuosi

Popin kuninkaan Michael Jacksonin kuolemasta tulee tänään kuluneeksi vuosi. Hän kuoli 50-vuotiaana lääkkeiden yliannostukseen kotonaan Los Angelesissa.

Jacksonin viimeinen leposija on Forest Lawn hautausmaa Los Angelesissa. Hautausmaalla on yritetty varautua fanien vyöryyn popin kuninkaan kuoleman vuosipäivänä.

Pelisäännöt onkin tehty selviksi: ihailijoilla ei ole asiaa Jacksonin renessanssityyliseen mausoleumiin, vaan kunnioitustaan voi käydä osoittamassa lähistöllä kukkasin. Juuri muuta hautausmaalle ei saakaan tuoda. Kiellettyjen listalla ovat muun muassa kyyhkyset, videokamerat, kynttilät, ilmapallot, patsaat, suitsukkeet ja radiot.

Suurin muistojuhla järjestetään tänään Jacksonin perheen kotikylässä Indianassa. Silloin Jacksonin äidin on tarkoitus paljastaa pojalleen omistettu muistomerkki perheen vanhan kotitalon edustalla.

(MTV3 - STT - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme