Mainos
Mainos

Mika Kaurismäen filmit leviävät maailmalla

Kaurismäen Brasileirinho-filmin levistysoikeus on myyty yli 30 maahan. Elokuva on parhaillaan teatterikierroksella Suomessa.

Ohjaaja Mika Kaurismäen elokuvat leviävät maailmalla. Tuorein sopimus syntyi viime viikolla, kun Kaurismäen Brasileirinho-filmin Pohjois-Amerikan levitysoikeudet myytiin Milan Recordsille.

Yhtiö levittää elokuvan ja siitä tehtävän soundtrackin sekä Yhdysvalloissa että Kanadassa. Milan Records levitti Yhdysvalloissa myös Kaurismäen aiemman Brasilia-aiheisen elokuvan Moro no Brasil (2002). Tuon elokuvan dvd ilmestyi jenkkimarkkinoille kesäkuussa.

Brasileirinhon levitysoikeudet on myyty yli 30 maahan. Filmi on nähty teattereissa muiden muassa Ranskassa, Italiassa, Australiassa, Saksassa ja Espanjassa. Elokuva on paraikaa teatterikierroksella Suomessa. Vielä tänä vuonna ovat vuorossa esimerkiksi Brasilia, Britannia ja Japani.

Mika Kaurismäen elokuva Honey Baby (2004) on sekin myyty useaan maahan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme