Mainos
Mainos

Mukkulan kauneus ja kauheus kiinnostaa kirjailijoita

Kokoukseen on ilmoittanut tulevansa jo kolmekymmentä kirjailijaa. Vieraita saapuu sekä Euroopasta että Euroopan ulkopuolelta muun muassa Kanadasta, Botswanasta, Algeriasta ja Ukrainasta.

Lahden kansainvälisen kirjailijakokouksen tämänvuotinen teema kauneus ja kauheus on innoittanut ulkomaisia kirjailijoita. Kokoukseen on vahvistanut tulonsa jo kolmekymmentä kirjailijaa eri puolilta maailmaa.

Vieraita saapuu sekä Euroopasta että Euroopan ulkopuolelta muun muassa Kanadasta, Botswanasta, Algeriasta ja Ukrainasta. Mukana on sekä prosaisteja että runoilijoita. Usealta kokoukseen saapuvalta kirjailijalta on ilmestynyt tai on juuri ilmestymässä tuoreita suomennoksia.

Mukkulaan saapuvat muiden muassa yksi Italian suosituimmista kirjailijoista, Alessandro Baricco, sekä ranskalainen filosofi ja kirjailija Eric-Emmanuel Schmitt. Ruotsista kokoukseen tulee Ernst Brunner ja Norjasta Hanne Örstavik.

Kirjailijakokoukseen osallistuvat kotimaiset kirjailijat vahvistuvat kevään mittaan.

Mukkulassa kokoonnutaan 23. kerran 17.-19. kesäkuuta. Puhetta johtavat tällä kertaa kirjailija Virpi Hämeen-Anttila ja Parnasson päätoimittaja Jarmo Papinniemi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme