Mainos
Mainos

Musta Mannerheim ei saanut viisumia Suomeen

Kohuttu Mannerheim-elokuva saa lisää huvittavia piirteitä.

Kenialainen pääosan esittäjä Telley Savalas Otieno ja ohjaaja Gilbert Lukalia eivät ole saaneet viisumeja Suomeen. Yleisradio esittää elokuvan ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan pressinäytöksessä keskiviikkona ja paikalla oli tarkoitus olla haastateltavana sekä musta Mannerheim että kenialainen ohjaaja.

Yleisradion kulttuurin päällikkö Minna-Mari Parkkinen kertoi MTV3 Uutisille, että kumpikaan miehistä ei ole saanut viisumia eikä pääse tulemaan ainakaan tähän suunniteltuun haastattelutilaisuuteen.

– Emme tiedä miksi viisumeita ei ole myönnetty, sehän on aina jokaisen henkilökohtainen asia eikä ulkoministeriö kerro syytä julkisuuteen, sanoo Parkkinen.

– Elättelemme toivoa, että viisumit tulisivat myöhemmin ja he pääsisivät myöhemmin Rakkautta ja Anarkiaa festivaaleille, jossa elokuvan varsinainen ensi-ilta on perjantaina.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme