Mainos
Mainos

Näyttelijä Michael Cainesta brittiaatelinen

Brittinäyttelijä Michael Caine saa kotimaansa aatelisarvon, kertoi The Sun -lehti viikonloppuna. Caine on palkittu omalla alallaan kahdella Oscar-pystillä. The Sunin mukaan kuningatar Elisabet lyö Cainen ritariksi, koska pääministeri Tony Blair suositti asiaa henkilökohtaisesti. Uudet aateliset saavat arvonsa kesäkuussa.

Aatelisarvoon nousevien listaa ei ole vielä julkistettu, mutta The Sun on yleensä hyvin perillä viihdeväelle tulevista tunnustuksista. Lehden mukaan hallituksen sisäpiiristä todettiin, että Cainen aateliarvosta "ei ole epäilystäkään". 67-vuotiaan Cainen alkuperäinen nimi on Maurice Micklewhite.

Lontoossa syntynyt näyttelijä on nähty yli 80 elokuvassa. Michael Caine on ollut Oscar-ehdokkaana viidesti. Sivuosa-Oscarit hän on napannut rooleistaan filmeillä Hannah ja sisaret sekä Oman elämänsä sankari.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme