Mainos
Mainos

Norja viisuvedonlyöjien suosikki - Suomelle sija 14

Jos kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen ennakkokaavailuja on uskominen, Norja voittaa tämän vuoden Eurovision laulukilpailut. Vedonlyöjät uskovat Norjaan niin lujasti, että sen kerroin on esimerkiksi betfair-sivujen vedonlyöjien keskuudessa 2,66. Suomelle povataan sijoitusta 14 kertoimella 75.

Georgialle vedonlyöntitoimistot antavat kertoimen 1000. Maan euroviisukappale We Don't Wanna Put In ei kuitenkaan ole mukana kisassa, koska se ei kelvannut Moskovan kilpailuun liian poliittisena pidetyn tekstinsä takia.

Norja on siis selvä ennekkosuosikki. Sen jäljessä tulevat Kreikka, Turkki sekä Bosnia ja Herzegovina.

Naapureidenkaan tilanne ei ole pelisivustojen ennusteen mukaan kovin kaksinen. Ruotsi jäisi sijalle 13 ja esimerkiksi Viro sijalle 12.

Eurovision laulukilpailu 2009 on järjestyksessään 54. Eurovision laulukilpailu. Se järjestetään Moskovassa Venäjän voitettua Belgradissa 24. toukokuuta 2008 järjestetyn vuoden laulukilpailun. Kilpailuareenana toimii 16 000 katsojaa vetävä Olimpijski-areena

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme