Mainos
Mainos

Ooppera soi nyt täysille saleille

Suomen Kansallisoopperan tämän vuoden suosikkeja ovat olleet muun muassa Sevillan parturi, Punainen viiva ja Carmen.

Suomen Kansallisoopperan tämän vuoden lipunmyynnistä on tulossa historian menestyksekkäin. Kevätkaudella päänäyttämön esitysten täyttöaste oli 91,4 prosenttia ja kuluvan syyskauden tämänhetkinen täyttöasteprosentti on jo peräti 94,6.

Nousu edellisvuosiin on huima, sillä vuonna 2006 päänäyttämön esitysten täyttöaste oli 78 prosenttia ja vuotta aiemmin 71 prosenttia.

Tämän vuoden suosikkeja ovat olleet mm. oopperateokset Punainen viiva (98 %) ja Sevillan parturi (100 %) sekä syksyn ensi-iltateos Carmen, joka esitysten yhä jatkuessa on yltänyt jo 97 prosenttiin.

Balettiesityksissä lipunmyynnin ennätyksiä on tehty mm. teoksissa Anna Karenina (95 %), Giselle (98 %) sekä juuri ohjelmistoon palanneessa baletissa Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas, jonka tämän kauden lipuista on myyty 97 prosenttia. Nykytanssiesitys Mestareiden ilta saavutti sekin 86 prosentin täyttöasteen.

Illoista yli kuusikymmentä on ollut loppuunmyytyjä (98-100 %).

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme