Mainos
Mainos

Oulun JoJo:n tanssijat Eurooppaan esiintymään

JoJo-Oulun tanssin keskus esiintyy ensi viikolla Frankfurtissa ja Varsovassa. Esiintymiset on mahdollistanut keskuksen neljä vuotta jatkunut yhteistyö Gdanskin tanssiteatterin ja sen johtajakaksikon Melissa Monterosin ja Wojtek Mochniejn kanssa.

Frankfurtin kansainvälisessä teatterissa JoJo esittää Alpo Aaltokosken teoksen Lupauksia ja Johanna Tuukkasen Pilvilinnan. Molemmissa nykytanssiduetoissa tanssii Pirjo Yli-Maunula, ja hänen kanssaan Lupauksissa koreografi itse sekä Pilvilinnassa Tapani Launonen. Aaltokosken teokseen sisältyy Launosen ohjaama videolavastus. Hän on tehnyt video-osuuden myös Gdanskin tanssiteatterin esitykseen, joka saa ensi-iltansa Frankfurtissa. Varsovassa ryhmät esiintyvät Teatr Malyssa ensi sunnuntaina. Siellä JoJon ohjelmistossa esitetään edelleen Pilvilinna ja sen lisäksi Susanna Veijalaisen Yli-Maunulalle tekemä soolokoreografia Lady of Spells.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme