Mainos
Mainos

P C Jersild vierailee Suomessa

Ruotsalaiskirjailija Per Christian Jersild vierailee Suomessa. Hän kertoo uudesta romaanistaan Ljusets drottning (Valon kuningatar) Hanasaaren kulttuurikeskuksessa Espoossa 16. lokakuuta kello 19.

Jersild kuuluu Ruotsin eturivin kirjailijoihin. Hän on kirjoittanut mm. nykyaikaiseen jättisairaalaan sijoittuvan romaanin Baabelin talo sekä Lasten saaren, joka kertoo 11-vuotiaasta Reinestä, joka ei halua kasvaa isoksi. Jersild kirjoittaa vakituisesti Dagens Nyheteriin ja hän on yksi Ruotsin television uuden kulttuuriohjelman Kritikerna kriitikkovieraista.

P C Jersild opiskeli alun perin lääkäriksi ja monet hänen romaaneistaan sijoittuvatkin tieteismiljööseen. Kirjailijan uusin romaani Ljusets drottning ilmestyy tänä syksynä. Päähenkilö on Alex Eriksson, joka maailmanympärimatkalta palattuaan alkaa tutkia kuolleen äitinsä taustoja.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme